Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Utsattes för stenkastning – svimmade efter rån och misshandel

Under torsdagskvällen misshandlades, hotades och rånades en man vid Lögarängsbadet.

Anmäl text- och faktafel

Mannen som är i 20-årsåldern anmäler att han misshandlats vid Lögarängsbadet vid 20-tiden på onsdagskvällen. När 20-åringen var på väg hem från arbetet blev han misshandlad av flera personer. Det var fyra personer som ropade och när han gick fram till dem blev han misshandlad och rånad.

- Han blev utsatt för stenkastning och slag och tappade medvetandet. En privatperson hällde en hink vatten över den avsvimmade 20-åringen så att han vaknade till, säger Daniel Wikdahlpresstalesperson vid polisen.

En privatperson skjutsade den misshandlade mannen till en vårdcentral för vård. Efter omplåstring fick mannen lämna vårdcentralen.

- Mannen hade ont lite överallt, men det är oklart om han träffades av några stenar i huvudet. Efter misshandeln upptäckte han att han blivit av med tillhörigheter.

En anmälan är gjord om rån, misshandel och olaga hot.

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips