Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

(V)åra förslag för ett rättvisare Sverige

I dagarna presenterades Vänsterpartiets budgetmotion. Den innehåller många konkreta förslag med förbättringar för kommunerna runt om i Sverige.

Vi satsar tydligt på äldreomsorgen med mer personal och utbildning. Istället för att sänka krogmomsen så satsar vi de 5.4 miljarderna på en generationsväxling som skapar 25 000 nya arbeten. Vi vill ge en skolmiljard till skolorna med störst behov och vi vill upprusta miljonprogrammen. Vi vill också ha 10 000 fler högskoleplatser.

Vänsterpartiets medlemmar kämpar varje dag i kommuner och landsting för att skapa världens bästa välfärd och i helgen samlas 300 av dem på Aros Congress Center att för att lyssna på föredrag, delta på seminarier och umgås. Den som är nyfiken på våra förslag för ett rättvisare Sverige är välkommen att titta förbi.

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel