Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

V: Visa att du vill bidra till ett bättre samhälle

Alldeles för få frågor i politiken rör solidaritet, det bästa för vår gemenskap. Många vill hävda att vi står oss själva närmast. Att vi väljer att leva vårt liv på det sätt som är bäst för oss själva. Att vi gärna vill sko oss på andra om vi kan. Folk säger att vi är individualister och att det inte går att göra något åt. Att det bara är att acceptera att så är samhället vi lever i just nu. Och vi kan inte göra något åt det.

Jag vägrar tro dem. Jag vill inte hålla med om att vi människor är illvilliga, rent av elaka och att vi bara vill roffa åt oss. Det stämmer inte. Det finns många fina människor i världen, Sverige och i Västerås. Människor som funderar och gör val som gynnar andra. Människor som vill bidra och dra sitt strå till stacken. De människorna finns, och de är många.

Visa att du är en av dem och bidra på det sätt du kan. Visa att du också tänker på vad som är bäst för människor runt omkring dig, vad som är bäst för vår stad och för vårt samhälle. Ta din chans att göra en skillnad genom att rösta med hjärtat. Rösta solidariskt den 19 september.

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel