Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vägarbete stänger hållplats och drar om busslinje

Den som brukar resa med VL:s stadsbusslinje 12 från Smalbäcksgatan måste gå lite längre från 5 oktober till ungefär onsdag 11 oktober.

Annons

Anledningen är ett vägarbete som gör att bussen inte kan trafikera hållplatsen, varken i riktning mot centrum eller mot Stenby.

Bussen trafikerar hållplatserna Skallbergsgatan, Skallbergstorget och Herrgårdsstigen, så resenärerna som normalt vill kliva på eller av på Smalbäcksgatan måste kliva på eller av på någon av dessa hållplatser i stället.

Bussen körs från centrum och Skallbergstorget/Skallbergsgatan på E18 via Skallbergs- och Emausmoten samt Långmårtensgatan och Gideonsbergsgatan till Herrgårdsstigen och vidare mot Stenby. Resan mot centrum sker i omvänd riktning.

Vägarbetet kan bli klart senare eller tidigare än 11 oktober. I så fall kommer det att meddelas – och Smalbäcksgatan trafikeras igen.

Läs också: Hållplats stängs av för arbete – bussar får annan färdväg från 3 oktober