Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vandringsfantasten Angeliqa har återigen vunnit pris för sitt engagemang

Västeråsaren Angeliqa Mejstedt som driver Vandringsbloggen vann titeln Årets samarbete, tillsammans med Morakniv, på stora influencerpriset som delades ut under fredagen.
– Det betyder otroligt mycket för mig, säger hon.

Priset tilldelas en influencer och ett varumärke som skapat ett relevant och engagerande samarbete.

Vandringsbloggen och Morakniv tilldelades priset för sitt samarbete med hemsidan Kvinnliga äventyrare, som syftar till att inspirera kvinnor att upptäcka natur och friliftsliv.

Så här löd nomineringen:

"I ett högst relevant samarbete har aktörerna lyckats med konststycket att verkligen engagera sin målgrupp. Tillsammans utmanar de den stereotypa synen på att män är de som kan göra upp eld och hugga ved och i det enar de kvinnor som älskar äventyr i naturen. Samtidigt uppmanar de dessa kvinnor att ta plats som experter inom outdorbranchen. Årets samarbete är ett ypperligt exempel på kraften i influencer marketing."

Angeliqa Mejstedt är glad och nöjd över priset:

– Att vi vann det här priset betyder otroligt mycket för mig i yrkesrollensom influencer och för det vi skapar gemensamt. Jag är så otroligt glad ochtacksam för varje dag jag får fortsätta göra precis exakt det jag gör just nu idet här projektet, med de här förutsättningarna och med den skillnad vi gör förkvinnor som frilufsar.

– Samarbetet med Morakniv är allt jag någonsin kunnat drömma om i termer av att vi driver de stora frågorna, de som gör skillnad påriktigt - och vi arbetar med hjärta, glädje och ett fantastiskt samspel, berättar hon.

Västeråsaren har tidigare prisats som Årets friluftsprofil.

Läs mer:

Vandringsfantasten Angeliqa nominerad till ytterligare två priser

Nominerade vandringsbloggaren Angeliqa började vandra redan som liten