Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vårdpersonal gör en kämpainsats

Nästan dagligen matas vi med vittnesmål om hur dåligt sjukvården fungerar. Sällan riktas tack till personalen för de fina insatser de gör för oss som av olika skäl tvingas uppsöka ett sjukhus. Tyvärr drar vi allt över en kam.

Det är inte personalen det är fel på. Det är de resurser som ställs till deras förfogande som är ett av huvudproblemen.

Det andra huvudproblemet är att deras arbete inte värderas efter förtjänst. Men trots detta biter de ihop och kämpar på. På ett uppenbarligen enastående sätt.

Jag vill rikta ett stort tack för det sätt som jag möttes av och upplevde när jag behövde hjälp. 1177.se, ambulanspersonal, röntgenpersonal och personalen på akut- stroke- och neurologiavdelningen tog mitt problem på största allvar och fick mig att känna att jag var i trygga händer.

De flesta av oss (speciellt vi som är till åren komna) blir nog ganska skärrade när det slår till och vi hamnar i den här miljön. Då krävs att man möts av empati, lugn och kunskap för att komma i balans. Det möttes jag av.

Än en gång, stort tack!

Lennart Nordin

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare