Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Varför finns det ens insändare – vad är de bra till?

Här sitter jag och funderar över livet medans jag går på Edströmska skolan i Västerås. Under tiden kommer en fröken in och säger att vi ska skriva en insändare. Jag har alltid svårt att hitta på ett ämne att skriva om. Jag har aldrig skrivit en insändare så jag vet inte vad jag ska skriva om.

Jag menar, varför finns det ens insändare? Vad är de bra till? Det händer ju inte något av att bara skriva i en tidning. Om man vill att det ska hända något så ska man prata med personen det gäller. Jag skulle aldrig tänka att skriva en insändare eftersom att jag aldrig skulle orka skriva något i en tidning.

Om jag till exempel. skulle tycka att skolmaten var äcklig så är det ju ingen mening att berätta det för hela Västerås. Det skulle vara bättre om man skulle säga till skolan att deras mat var oätbar. Eller om man tycker att ungdomar har telefonen i handen 24/7. Det behöver man inte säga till hela Västerås utan istället kan man gå med i någon Facebookgrupp där det hänger en massa ungdomar och säga till dem att de inte ska hålla på med mobilen hela tiden!Om man vill förändra något så är det ingen annan som bryr sig än personen det gäller. Därför är det onödigt att skriva en insändare.

Anonym

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare