Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Varuhuset bjuder till fest: Har sålt över 30 000 kaffebryggare

Teknikvaruhuset MediaMarkt i Västerås fyller tio år. I ett pressmeddelande skriver varuhuset: "Under åren som har gått har vi försett Västeråsborna med hela 30 000 kaffebryggare och 75 000 tv-apparater" – något som varuhuset tänker fira med erbjudanden och överraskningar.

Nu är det tio år sedan teknikvaruhuset MediaMarkt öppnade upp dörrarna för första gången i Västerås. Enligt varuhuset själva var västeråsarna hungra efter ny teknologi och köade länge och väl på öppningsdagen.

Varuhuschefen Marcus Bjaaland berättar att det har hänt mycket på tio år, bland annat fortsätter västeråsarna att byta ut sina gamla tv-apparater. För tio år sedan var den mest efterfrågade storleken på tv-apparater 42 tum, i dag vill boende i Västerås ha minst 55 tum.

– På grund av digitaliseringen är kunderna mycket mer medvetna i dag än för tio år sedan, säger Marcus Bjaaland i ett pressmeddelande.

Han berättar att tv-apparat var, i snitt, 15 centimeter tjocka när varuhuset öppnade för tio år sedan. Nu är den tunnaste tv-apparaten på MediaMarkt 7 millimeter.

På fredag, lördag och söndag, den 27-29 oktober, har varuhuset bokat in ett flertal leverantörer, samt ordnat med lokala erbjudanden och överraskningar för att fira sina tio år i Västerås.