Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Västerås-brf i udda tävling – ska ha Sveriges värsta hiss

Sveriges värsta hiss kan finnas på Gideonsberg i Västerås. I alla fall om man får tro bostadsrättsföreningen Asea-stan, som valts ut att delta i tävlingen "Svenska hissdrömmar". Förstapriset? En ny hiss såklart.

Nu ska Sveriges värsta hiss utses i "Svenska hissdrömmar".

Hisstillverkaren Kone ligger bakom tävlingen, som bostadsrättsföreningar från hela Sverige har fått anmäla sig till. En av de föreningar som anmält sig är Asea-stan på Relävägen på Gideonsberg, som också valdes ut av företagets expertjury och hamnat bland de fem "finalisterna".

Läs också: Boende fast i sina hem när hissen renoveras

Förstapriset i tävlingen är en helt ny hiss till bostadsrättsföreningen. Och det handlar inte om vilken hiss som helst: vinnaren kammar hem en hiss som både kan spela musik via Spotify och själv tala om hur den "mår".

Läs också: Stor mängd ädelstenar hittades i hiss - polisen efterlyser ägare

Bostadsrättsföreningen Asea-stan tävlar mot Äppelvikens bostäder i Bromma, Brf Ruth i Helsingborg, Brf Vale i Stockholm och Brf Kastanjetten i Stockholm. Den 15 november avslöjas vinnaren.