Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Västerås Science Parks ordförande, Fredrik Svensson: Låt oss gräva ned stridsyxan och blicka framåt

Åter ett medialt utfall från Evert Jonsson. Beror det på besvikelse över att få lämna vd-jobbet, finns det måhända inslag av politiska ambitioner eller handlar det om rent effektsökeri?

Kjell Strandberg fick både svar i VLT och bjöds in till dialog. De flesta av frågorna besvaras också på Västerås Science Parks hemsida.

Medlemskap i Byalaget är inte obligatoriskt för att vara knuten till Västerås Science Parks numera betydligt bredare verksamhet än på Jonssons tid;

Allt aktiviteter som tillkommit och som skapat nya nya associationsformer.

Tack vare det breddade utbudet både geografiskt och tjänstemässigt har det investerats i en ny medlemsdatabas. Snart kan man på hemsidan löpande följa utvecklingen inom de olika anknytningsformerna!

En viktig fråga som Västerås Science Parks styrelse arbetar med är lokalförsörjningen. Företagen i parken växer och behöver tillgång till ytterligare ytor. Det är fler sysselsatta i Parken än någonsin!

Vad gäller påhoppen angående ”dekadent” och ”extravagant” representation gäller såklart samma regelverk för Västerås Science Park som för alla andra aktiebolag. Dessutom är en stor del av verksamheten projektfinansierad och där gäller än starkare krav. Man stöttar knappast tidigare kollegors arbete med sådana inlägg.

Äntligen har Västerås Science Park blivit en plattform som är värdig Sveriges femte största stad! Äntligen har Västerås Science Park börjat ses som en positiv förebild bland Sveriges science parks! Äntligen har Västerås Science Park tillräckligt med verktyg för att kunna stödja näringslivets utveckling!

Låt oss gräva ned stridsyxan, släppa blicken i backspegeln, och titta framåt. Kom med konstruktiva förslag och lösningar!

Kontakta gärna vd Lars Andersson eller undertecknad för mer information om vad Västerås Science Park erbjuder och kommer att erbjuda.

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel