Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 18/6

Annons

Kungsåra. Natten till måndag var det inbrott i en bil som stod parkerad vid Väsby 5. Diverse verktyg stals, bland annat en klyvsåg, multisåg och en skruvdragare.

Bäckby. Natten till måndag utsattes en bil som stod parkerade på Puddelugnsgatan för skadegörelse. Någon har roat sig med att punktera däcken på bilens vänstersida, krossat rutorna och tagit bort en sidospegel.

Stohagsvägen. Det har varit inbrott i en källare på Stohagsvägen, någon gång mellan klockan 1.45 och 2.15, natten till måndag. Exakt vad som stulits är okänt.

Hovdestalund. Under helgen har någon tagit sig in på kyrkogården genom att klättra över ett staket, men det är ännu oklart om något har blivit stulet, enligt polisen.

Hallstahammar. En Opel Astra stals från Bofinksvägen i lördags kväll. Senare samma kväll greps två män hemmahörande Ramnäs för försök till stöld av båt i Västerås. De båda männen färdades i den stulna bilen.

Hallstahammar. Tjuvar härjade på Bofinksvägen även i söndags. En bil fick båda handtagen på framdörrarna förstörda sedan en någon försökt bända upp dörrarna med en kofot. Några timmar senare slangades 70 liter bensin från en Volvo V70 på samma gata och en Opel fick tanklocket uppbrutet.

Surahammar. En fyrhjuling och två röjsågar stals natten till måndag från ett garage tillhörande Västsura herrgård. Tjuvarna hade brutit upp garagedörren.

Hallstahammar.

Kanalmuseet har utsatts för skadegörelse i helgen. Någon har krossat fyra fönsterrutor på kanalkontoret och en ruta på bagarstugan.

Hallstahammar. Natten mellan onsdagen och torsdagen bröt sig tjuvar in en lastbil på Asfaltsvägen. Det är oklart vad som stulits.

Hallstahammar. En bensinsmitning ägde rum på OK Q8 i torsdags. En kvinna tankade för drygt 700 kronor innan hon hoppade in bilen och körde i väg. Bredvid henne satt en manlig medpassagerare.

Mer läsning

Annons