Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 21-22/4

Annons

Rönnby. En man i 20-årsåldern misshandlade sin ett år yngre flickvän i en lägenhet på Rönnby klockan 01.30, natten mot söndagen. Mannen skakade om kvinnan och slog hennes huvud mot en vägg. Mannen omhändertogs av polisen.

Centrum. Leanders antikvariat utsattes för inbrott natten mot fredagen. Någon hade tagit sig in genom en dörr i trapphuset och slagit ner en bokhylla för att ta sig in. Bytet blev en bärbar dator och en handkassa.

Centrum. En 29-årig man anmälde klockan 02.00 natten till söndag att han blivit av med sin mobiltelefon. Han hade stått en stund på Apotekarbron då en berusad man kommit fram till honom och pratat. Efter det upptäckte 29-åringen att han saknade sin mobil.

Centrum. Strax före klockan 02.00 natten mot lördag blev det bråk på Sigmatorget. En 21-årig man har anmält att han fick ta emot slag i ansiktet av en 22-årig man. En halvtimme tidigare hade en 18-årig man anmält att han på samma plats fått två knytnävsslag, över vardera örat, och det hade skett helt oprovocerat. Den misstänkte är en 42-årig man.

Bjurhovda. En 49-årig man ertappades när han klockan 04.30 i lördags morse gick omkring inne i Bjurhovdas södra förskola. Eftersom han hade tårgas på sig är han misstänkt för brott mot vapenlagen samt olaga intrång.

Skultuna. En man i 70-årsåldern blev på lördagseftermiddagen av med sin plånbok. Mannen satt och drack utomhus då två män kom fram till honom och han märker hur en av männen tar hans plånbok och sedan försvinner de två männen från platsen.

Bjurhovda. En 39-årig man gick på Bjurhovdagatan klockan 21.50 på lördagskvällen. Där möter han en man som hoppar på honom och slår honom i huvudet och på armarna. Därefter traskar han vidare till en adress på området där han grips av polisen som larmats av 39-åringen. Den misstänkte är 52 år.

Mer läsning

Annons