Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

De uppblåsbara julfigurerna ännu borta – tjuvarna uppmanas lämna tillbaka julen

Den fräcka stölden av en uppblåsbar tomte och snögubbe på Malmaberg i helgen har polisanmälts. "Det är inte mycket till julstämning på företaget just nu", säger Klas Brink, vd på företaget som drabbades.

Annons

I helgen stals en uppblåsbar jultote och snögubbe från Office IT Partners tak på Malmaberg.

Den uppblåsbara jultomte och snögubbe som stals från Office IT Partners tak på Malmaberg i helgen är fortfarande spårlöst försvunna. Den fräcka stölden har polisanmälts.

– Det är inte mycket till julstämning på företaget just nu. Trist för alla kunder och anställda att jultomten vi haft i tre år försvunnet på det här viset, säger företagets vd Klas Brink.

Då de uppblåsbara figurerna som Brink specialimporterat från USA är närmare tre meter höga och svårmanövrerade måsteden fräcka stölden ha varit planerad, menar Klas Brink.

–Man kunde ha trott att det handlar om ett pojkstreck. Men så stora grejer har ingen bara plockat med sig när de gått förbi. Ett fordon måste ha varit inblandat och stölden planerad.

Klas Brink är besviken.

– Verkligen trist att sno andras jul på det här viset. Hemma privat har jag som tur är kvar julen, och tjuvarna kan fortfarande lämna tillbaka det stulna, säger Klas Brink.

Mer läsning

Annons