Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Office IT-Partner växer – nu satsar man på Västerås

Office IT-Partner fortsätter att växa och nu är det Västerås som gäller. Senaste tillskottet är Aros IT-Partner i Västerås, som från och med första mars 2018 blir en del av Office IT-Partner.

Annons

"Västerås är en viktig region för oss. Vår målsättning är tydlig, vi vill ha så bra geografisk täckning som möjligt. Lokal närvaro, långsiktiga relationer och strategiska samarbeten är centrala faktorer i kedjans erbjudande. I och med att ett tidigare kontor i Västerås blev uppköpta öppnades möjligheten att få in Aros IT-Partner i kedjan. Vi är mycket glada att vi så snabbt återigen kan erbjuda våra tjänster i Västerås", säger Lotta Widorson Lassfolk, vd för Office IT-Partner Sverige.

"Företagandet i, och kring Västerås växer och i takt med detta så ökar behovet av digitalisering och innovativa IT-lösningar. Här vill vi vara med som en av de drivande aktörerna på marknaden. Vi vill alltid erbjuda toppkompetens och bra lösningar och ett medlemskap i Office IT-Partner ger oss de absolut bästa förutsättningarna för att lyckas med detta. Office IT-Partner är en framåtlutad kedja med tydliga mål och ett starkt varumärke", säger Richard Halling, vd Office IT–Partner Västerås.

Office IT-Partner Västerås har i dag 13 anställda. Nu planerar man nu för fortsatt tillväxt genom ett bredare erbjudande till kunderna. Målsättningen är fortsatt hög tillväxt och nyrekrytering. Främst är det små och medelstora företag samt offentlig sektor som företaget riktar in sig på.

Office IT-Partner har nu 34 kontor runt om i landet.

Mer läsning

Annons