Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Snart öppnar kaféet i VLT-huset

På torsdag ska Bianchis nya cykelbutik och kafé i VLT-husets bottenvåning öppna. I varje fall om allt klaffar. Detta trots att lokalen fortfarande såg tom ut i går.

Annons
Åhej!  Installatören Allen Minerman från teknikföretaget Vekab och det nya kaféets platschef Thomas Pettersson lyfter espressomaskinen på plats. Foto: Mats Adolfsson

Västerås. Det bekräftas av kaféets tillfällige platschef Thomas Pettersson, som slår fast att öppningsdatumet den 27 mars gäller.

– Och någon form av smygöppning ska vi nog ha den dagen, säger Thomas Pettersson.

Men marginalerna är inte stora för Bianchi café and cycles. Möblerna, bland annat kaféborden, ska komma samma dag som kaféet öppnar. Men redan i går installerades kaféets hjärta – espressomaskinen. Riktigt all personal kommer inte att vara på plats på öppnings- dagen, men inte heller det är något problem, enligt Thomas Pettersson.

– Vår kökschef från Stockholm kommer att vara här i början.

Bianchi café and cycles finns redan i flera andra städer och orter: Stockholm, Malmö och Sälen.

Även i andra delar av VLT-huset fortsätter arbetet. På våning 1, där VLT:s redaktion tidigare låg, jobbas det hårt, högt och bullrande för att få klart för våningens nya hyresgäster – revisions- byrån Grant Thornton.

VLT:s medarbetare sitter numer, som bekant, på våningarna 2 och 3.

Någon ny hyresgäst till våning 4 är ännu inte klar.

Mer läsning

Annons