Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stort intresse för Rekryteringsmässan – fullbokat bland utbildare och arbetsgivare

Årets rekryteringsmässa, som hålls den 13 februari i Aros Congress Center i Västerås och Elite Stadshotellet i Eskilstuna, har lockat ett rekordstort antal företag och utbildare som vill locka jobbsökande eller studerande.

Annons
Bilden är tagen vid rekryteringsmässan 2013. Även då var det gott om folk – den gången var lokalerna i Västerås Bombardier Arena.

I år, när Rekryteringsmässan anordnas för sextonde året, är mässan fullbokad med cirka 120 utställare i Västerås och cirka 50 i Eskilstuna.

Tidigare år har mässan, som arrangeras av Västerås stad, Eskilstuna kommun och Arbetsförmedlingen lockat kring 10000 besökare till de båda städerna. Nytt för i år, förutom att alla utställarplatser är bokade, är att utlandsmässan flyttar in som en del av Rekryteringsmässan, den kommer att finnas på plats i Aros Congress Center.

Mässan är öppen 12.30-17.00 tisdagen den 13 februari. Det kommer att gå gratisbussar mellan Västerås och Eskilstuna och omvänt. Men även från andra orter – Strängnäsborna får buss till och från Eskilstuna, Enköpingsborna till och från Västerås. Tidtabell finns här.

Mer information finns på www.rekryteringsmassan.se.

Mer läsning

Annons