Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

TV: Här är vardagshjältarna

Juryn har valt ut tre kandidater, nu är det bara att rösta!

Annons

Juryn har gjort sitt val, tagit ut tre finalkandidater till titeln Årets vardagshjälte. Nu är det din tur. Fram till och med måndagen efter midsommar kan du lägga din röst.

Förutom äran väntar en summa på 20 000 kronor på den av de tre som koras till hjälte vid en ceremoni på Mälarenergiscenen, Fiskartorget under Västerås Cityfestival fredagen den 27 juni klockan 19.15.

Men naturligtvis är alla tre redan hjältar – det är bara att läsa intervjuerna på de tre föregående sidorna för att inse detta.

Förra året delades priset mellan två personer som visade stort mod när de ingrep mot gärningsmannen i det uppmärksammade så kalla Myrorna-mordet. John Eriksson och Kjell Sollenborn försökte båda stoppa mördaren.

Stiftarna vill med priset inspirera alla västeråsare att nominera personer som står för civilkurage och personligt mod i vardagen.

Priset belönar den person som gjort en hjältemodig insats för att göra Västerås till en tryggare, stoltare och vänligare stad att leva i.

Juryn som utsett de tre kandidaterna består av Maria Fors, vd i Citysamverkan, Helena Ansanius, hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Etage, Per-Olof Rask, ansvarig för Värna Västerås, Per Ågren, operativ chef vid polisen, Mikael Sundquist, Länsförsäkringar i Bergslagen och Thelma Kimsjö, tidningschef VLT.

Vill du rösta på Robert Smith. Ring 19 90 10 och tryck1.

Vill du rösta på Jonna Grindebäck. Ring 19 9010 och tryck 2.

Vill du rösta på Ingela Söderström. Ring 19 90 10och tryck 3.

Så här röstar du:

Ring 021-199010 (med knapptelefon) och följ instruktionerna i telefonen.

Skicka ett vykort eller brev till VLT ”Vardagshjälte” Box 3 721 03 Västerås

Eller skicka ett mail till [email protected]

Vi behöver din röst senast måndag 23 juni.

Mer läsning

Annons