Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vandringsfantasten Angeliqa nominerad till ytterligare två priser

Angeliqa Mejstedt från Västerås driver Sveriges största blogg om vandring i skog och mark – nu uppmärksammas hon på nytt för sin mission kring vandring.

Annons

Angeliqa Mejstedt till vänster.

Förra veckan nominerades Angeliqa Mejstedt till titeln Årets friluftspersonlighet – nu har hon chans på ytterligare två priser: Angeliqa har möjlighet att vinna Årets innovatör och Årets samarbete på galan Stora Influencerpriset.

– Stora Influencerpriset är till för kreatörer och inspiratörer på samtliga plattformar, som blogg, Instagram, YouTube, Facebook, Twitter med flera. Vi tror att tiden för att prisa profiler efter plattform är förbi. Framtiden är till för kanalöverskridande kommunikation och affärer, säger Linda Hörnfeldt, VD och grundare av branschorganisationen Influencers of Sweden som omfattar "påverkande personer" verksamma inom sociala medier.

På galan för Stora Influencerpriset, som delas ut på Elite Marina Tower i Stockholm den 13 oktober, delas 11 priser ut i olika kategorier plus ett hederspris. Priserna utses av en jury som består av representanter för branschen.

Angeliqa Mejstedt kan bli både Årets friluftspersonlighet och Årets innovatör samt prisas för Årets samarbete.

30-åriga Angeliqa Mejstedt, som själv beskriver sig som en "naturälskande loppisfantast", kan vinna priset som Årets innovatör som "tilldelas en influencer som på utmärkande sätt skapat nya förutsättningar i sitt yrke" och för Årets samarbete som "tilldelas en influencer och ett varumärke som skapat ett relevant och engagerande samarbete".

Här hittar du Vandringsbloggen som Angeliqa Mejstedt skriver.

Läs mer om Stora Influencerpriset och alla nominerade här .

Mer läsning

Annons