Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Var hittar man en toalett i Västerås?

Det vet inte ens stadens politiker.

Annons

Vet du var man kan gå när nöden är som störst? Tipsa VLT och hjälp oss att skapa en komplett toalettkarta över centrala Västerås! Skicka ditt tips till [email protected]

Frågan om de offentliga toaletterna nådde ända upp i kommunstyrelsen häromdagen, då Västeråsalliansen hade bett om en inventering av stadens offentliga toaletter. Men de fyra partierna fick inget gehör.

Motiveringen var att frågan var oklar - menade man toaletter i stadens fastigheter eller toaletter som allmänheten har tillgång till?

Så allianspartierna fick nöja sig med viss information, till exempel att det finns fyra helautomatiska toaletter som finansieras med reklampengar. Dessutom finns det toaletter på idrotts- och friluftsanläggningar, på bibliotek, i konstmuseet, stadshuset med flera ställen. Det kommer även att bli en ny toalett på Lögarängen, utanför badet. Butiker har också ett "stort antal" toaletter för sina kunder.

För att få en fullständig information ber VLT läsarna om hjälp: Tipsa om offentliga toaletter som du känner till! Berätta gärna om eventuella avgifter, öppettider och annat som nödiga västeråsare och andra besökare kan ha glädje av att veta.

Du kan skriva dina tips direkt i kommentarerna här nedanför eller skicka ditt tips till [email protected]

Mer läsning

Annons