Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Västeråsare grattar sina mammor

Glöm inte att gratulera mamma i dag, på mors dag. Här är västeråsarnas hälsingar till sina mammor.

Annons
Tommy Liljegren, 27, personlig assistent och barnskötare, Malmaberg.- Jag älskar dig och jag älskar att du har barnasinnet och humorn i behåll.

Vlt:s William Holm har frågat västeråsare vad de vill hälsa sin mamma på mors dag. Se svaren i bildspelet. 

Irina Bel, 31, arbetssökande, Haga:- Du är min älskling. Jag hoppas att det snart blir fred i Ukraina så att du kan komma till Västerås och bo här. Jag älskar och saknar dig.
Jonathan Liljegren, 26, studerande, centrum. Dottern Signe, åtta månader, till vänster:- Jag har ganska nyligen blivit farsa och är dig därför väldigt tacksam eftersom att jag nu förstår hur mycket du har gått igenom med oss när vi var små. Jag beundrar dig.
Kerstin Törngren, 53, studerande och rammakare, Viksäng:- Jag vill tacka för allt du har gjort för mig genom alla år. Du har alltid sagt: man ska aldrig ta ut någonting sorgligt i förskott och man ska ta en dag i taget.
Ola Arvidsson, 41, lärare, Linköping.- Tack för att du finns.
Rebin Karim, 21, studerande, Skallberget:- Jag vill tacka för att du alltid har varit där för mig, både när jag har mått som bäst och när jag har mått som sämst. Jag är tacksam för hur du har uppfostrat mig.

Mer läsning

Annons