Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Veckans vinnare: spontan bild som blev både rolig och magisk

När Margareta Engström kom upp ur sjön och gick till bastun fick hon se att väninnan Eva Fermh stod i fönstret och tittade ut. Eva såg så glad ut att Margareta tog fram mobilen och knäppte en bild.

Annons

Moln, himmel och sjö reflekterar i bastufönstret där Eva Fermh från Västerås tittar ut. Bilden är tagen i Stavre, Jämtland.

– Den blev både magisk och rolig tycker jag, säger Margeta Engström.

– Jag visade den för några andra och de sa direkt att "vilken häftig bild! Den där måste du skicka in." Så då gjorde jag det.

Margareta Engström hade följt med Eva Fermh till hennes stuga i Jämtland i en vecka. Det var en härlig sommarkväll då väninnorna badade bastu som Margareta tog fotot. Hon betraktar sig inte som fotograf, utan fotar med mobilen ibland som de flesta gör.

Sedan något år tillbaka är Margareta pensionär och trivs förträffligt. Hon tycker om att träna och hålla sig i form. Det blir många pass på Friskis&Svettis. Margareta har bott i 41 år i Västerås och haft tjänst som enhetschef för en kommunal verksamhet.

Först trivdes varken hon eller maken i Västerås. Men de har vant sig. Maken och barnen har idrottat mycket och Margareta sjungit i kör. Och då är Västerås en bra stad, visade det sig.

– Hoppas nu att jag skrapar fram en miljon på de här lotterna jag har vunnit på Veckans bild, säger Margareta Engström och skrattar.

Margareta Engström i Västerås har tagit veckans vinnarbild. Hon bor på Djäkneberget.

Här kan du se de övriga bidragen:

Vill du själv vara med och tävla i Veckans bild? Här kan du skicka in ditt bidrag.

Mer läsning

Annons