Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

VL hade klämdag

Bilen klämdes mellan två bussar utanför Camilla Isgren Porsbys fönster på arbetsplatsen. Hennes bild av krocken blir nu månadens tips till VLT:s nummer 720 21.

Annons
Camilla Isgren Porsby var på jobbet när hon såg att en bil klämts mellan två stadsbussar. Hon tog en bild och skickade till 720 21.

Västerås. Ingen människa skadades vid händelsen som inträffade 5 februari nära korsningen Östra Ringvägen–Stora Gatan utanför Bombardier där Camilla Isgren Porsby arbetar. Enligt de första uppgifterna till VLT var det en bil som kört in i en buss. Men med bilden från Camilla Isgren Porsby kom sanningen fram.

Det var i stället bussen bakom som kört på bilen när busschauffören tryckt på gasen i stället för bromsen. Bilen hade sedan puttats in i bussen framför.

– Så när jag skickade in så var det inget tips egentligen utan mer en fråga: Hur gick det till egentligen? För jag såg ju att bilen var klämd mellan bussarna, säger Camilla Isgren Porsby som annars inte brukar fota särskilt mycket förutom en och annan bild på barnen.

Vinsten är 1 000 kronor.

Vad gör du med pengarna?

– Jag hade redan tänkt bli medlem i Naturskyddsföreningen och betala in till deras kampanj för att ta bort miljögifter ifrån förskolan. Så det kan jag göra för pengarna. Sedan hände det ju när jag var på jobbet så det får också bli en fika till arbetskamraterna, säger Camilla Isgren Porsby.

Camilla Isgren Porsby

Mer läsning

Annons