Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

VLT tar dig med på Guldstänkgalan

I år kan du för första gången följa Guldstänkgalan för näringslivet live på vlt.se. VLT:s reportrar Nora Westerbergh och Cissi Vangbo blir dina ciceroner.

Annons
Nora Nergiz Westerbergh och Cecilia Vangbo.

Varför väljer VLT att direktsända i år?

– VLT är mediepartner. Det är ett sätt att göra galan mera publik. Vi blir en länk mellan händelsen och de som inte är där, säger Cissi Vangbo.

Vilka tror ni vill följa Guldstänk?

– Vi tror det finns ett allmänintresse att få höra och se vinnarna. Det blir också en chans att se glitter och glamour. Galor är generellt populärt att titta på.

Kommer det att märkas att ni är kultur- och nöjesreportrar?

– Absolut. Det blir ett annat anslag. Vi har till exempel tjuvkikat i en av gästernas garderober och får se klänningsvalet på galan. Vi kommer också att prata med arrangörer, nominerade och någon i juryn.

Märks det i intervjuerna med vinnarna också?

– Ja. Det blir lite mera uppsluppet. Vi kanske inte grottar ner oss i företagens omsättning, det ska vara kul att titta och lite oväntade frågor. Vi ska försöka ge de som tittar en inblick i festligheterna.

Klockan 16.50–17.10 blir det ”Förstänk” live med intervjuer av näringslivets heta namn. Själva galan sänds 17.30–19.00. (I annonser har tiden 16.30 angetts för försnacksändningen men det är alltså klockan 16.50 som gäller.)

Efter prisutdelningen intervjuas vinnarna på scen. Intervjuerna läggs senare ut på vlt.se

Guldstänkgalan 2013.  Extra festligt eftersom det var tioårsjubileum.

Mer läsning