Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Västeråsare sjunger opera i Talang 2010

Undersköterskan Freddy Amigo möter den hårda juryn i Talang 2010 i morgon, fredag, kväll.

Freddy Amigo från Västerås jobbar som undersköterska men älskar att sjunga. Det var för ungefär tre år sedan han upptäckte att han hade en talang för operasång.

- Det var en arbetskamrat som frågade om jag kunde sjunga Ave Maria på hans bröllop. Jag gjorde det – och alla i kyrkan började gråta, berättar Freddy Amigo.

Sedan dess har han sjungit på sin fritid, så hans tolvåriga dotter Michelle anmälde honom till den tv-sända talangjakten Talang 2010, där den tuffa jurytrion Bert Karlsson, Charlotte Perrelli och Johan Pråmell håller auditions för att hitta Sveriges största talang.

- Jag har sjungit en del på servicehus och de har verkligen tyckt att det var kul, en del har sagt att de föredrar opera framför dragspelsmusiken som de brukar få höra, skrattar Freddy.

I morgon kväll, långfredag 20.00 på TV4, är det premiär för programmet, då får vi se hur det går för tenoren Freddy Amigo från Västerås.