Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Västeråsare skrapade fram högsta vinsten i Nyhetsmorgon

57-årige Mats Hansson från Västerås köpte en trisslott på Coop Forum. På den skrapade han fram tre tv-symboler och fick möjligheten att kamma hem toppvinsten. Precis det gjorde också Mats H när han vid 9:00-tiden på måndagsmorgonen fick skrapa i TV4 Nyhetsmorgon. När han lämnade studion var han 5 miljoner kronor rikare.

– Ah..men det här är inte sant…det är ju helt fantastiskt, sade han.

Före skrapet sade Mats Hansson att pengarna skulle satsas på teknik och vitvaror men när han skrapade fram det sista beloppet och det stod klart att han kammat hem 5 miljoner berättade han att det blir ett fritidshus på Västkusten och en båt för pengarna.

Innan Mats skrapade fram det sista beloppet pratade han gladeligen om allt möjligt, efteråt blev han mer tystlåten. Efter att chocken lagt sig återgick han till sitt vanliga pratglada jag, skriver Svenska Spel.

- Jag har lite tur. Går jag förbi ett chokladhjul kan jag ta en lott och vinna, sa Mats till Expressen efteråt.

Mats Hansson arbetar som handläggare på Statens Kulturråd, ett arbete han trivs mycket bra med och som han tänker fortsätta med trots miljonerna.

I och med gårdagens toppvinst är antalet personer som skrapat fram den högsta vinsten 57 och Mats Hansson från Västerås är alltså en av dem.

Han ville inte prata direkt med VLT i går utan hänvisade till det pressmeddelande som Svenska Spel skickat ut.