Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Västeråsare vann 3,3 miljoner på Lotto

Västeråstrakten har fått ytterligare en miljonär. Lördagens Lottodragning blev ett bra tillskott när en man i Västerås vann över 3,3 miljoner kronor.

Mannen spelade på Lotto och såg dragningen på TV4:s program Sommarkrysset igår kväll. Men inte hade han någon tanke på att han själv kunde vara vinnaren.

– Under hundpromenaden imorse gick jag och frun och pratade om vem det var som kunde ha vunnit och var lite avundsjuka. Sen när vi kom hem kollade vi mejen och såg att vi fått ett från Svenska Spel, men jag sa att det kan ju ha blivit fel så jag tordes inte alls tro på det, berättar mannen för Svenska Spel

Den nyblivne miljonären är i 40-års åldern och bor nära Västerås med sin familj.

Då mannen har ett stort bilintresse, är det en självklarhet att en del av vinsten kommer att spenderas på en ny bil.

– Jag gick direkt in på Blocket och surfade efter bilar, skrattar vinnaren.

Familjen brukar spela på Lotto då och då, och mannens fru gick in på nätet och satte ihop några slumpvis utvalda rader.

– Jag sa att det är lika bra att du lägger in flerveckors på en gång så slipper vi förnya nästa vecka, och det visade ju sig vara bra, berättar mannen för Svenska Spel.

Mannen som vill vara anonym, kommer att fira vinsten med en fin middag med familjen. Att helt plötsligt ha en vinst på 3 378 708 kronor inne på sitt konto skänker en känsla av trygghet menar vinnaren.

– Det är skönt att veta att man har pengar på kontot, för man vet ju aldrig med konjunkturen nuförtiden, en dag kanske man står utan jobb, avslutar den nyblivne miljonären.