Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Västeråsaren Angeliqa bloggar om vandring – nu kan hon bli Årets friluftspersonlighet

Angeliqa Mejstedt från Västerås driver Vandringsbloggen.com. Nu är hon en av tre som kan prisas med titeln Årets friluftspersonlighet.

Årets friluftspersonlighet tilldelas en individ, grupp eller organisation som med sitt arbete gjort extraordinära insatser för friluftslivet.

Så här lyder juryns nominering:

"Det började som en blogg, det växte till ett community. Nu inspirerar Vandringsbloggen massor av människor att ge sig ut och upptäcka naturen, till fots. Med tips, kunskap och inspiration lockar Angeliqa Mejstedt både nybörjare och erfarna vandrare till nya vänner, nya horisonter och nya äventyr. Många inspireras också av Angeliqas val att lämna kontorskarriären för att satsa på en friare livsstil närmare naturen, och skapa ett yrke av sitt friluftsintresse."

– Att bli nominerad till detta pris är otroligt roligt. Oavsett om jag vinner eller inte är detta finaste betyget jag som vandringsinspiratör kan få. Ett kvitto på att det jag gör når ut och berör, säger Angeliqa Mejstedt.

Priset delas ut på Friluftsgalan 2017 den 9 september i Höga kusten. Där delas det även ut pris till Årets friluftsprodukt och Årets gräsrot.

Läs mer: "Att vandra vidgar dina vyer"