Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Västeråsartist klar för Melodifestivalen

På tisdagen presenterade SVT ytterligare åtta artister som är klara för Melodifestivalen 2011. Bland deltagarna finns västeråsaren Loreen Talhaoui.

– Kan du tänka dig! Det känns hur nice som helst, säger Loreen Talhaoui.

Om Loreen ser bekant ut beror det på att hon kom fyra i Idol 2004. I februari ska hon i Melodifestivalen framföra låtbidraget My Heart Is Refusing Me, skriven av henne själv tillsammans med Moh Denebi och Björn Djupström.

– Det är en riktigt jävla bra låt, säger hon.

Varför sökte du till Melodifestivalen?

– Det är ju ett av de största happenings Sverige har, jag gillar när det påkostat och man verkligen satsar på performance. It’s a stage – och fan vad den behöver bra musik! Och man har faktiskt ganska fria tyglar att göra sin grej, mer än vad jag trodde faktiskt.

Vad tror du om dina chanser?

– Jag bryr mig inte riktigt om mina chanser. Jag vill bara göra min grej så bra som möjligt, jag tycker att det är viktigt att förmedla en nice känsla till publiken, säger Loreen.