Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Västeråstränaren som fattat poängen

En av stans tränare har fattat att det inte är omöjligt att ta poäng i varje match.

Sedan Lars Ivarsson ersatte Harald Lückner som huvudtränare i allsvenska Mora IK har laget tagit poäng i varje match.

- Ja, det stämmer. Jag har varit huvudansvarig i tre matcher och först tog vi en poäng mot Bofors, sedan två mot Rögle och senast blev det tre mot Sundsvall, säger västeråsaren Lars Ivarsson som tidigare har coachat VIK Hockey.

Vad är det du vet som Lückner inte visste?

- Ja, du … vi har ju precis samma lag. Nä, men jag har nog försökt att se till att vi utnyttjar våra styrkor i 60 minuter i varje match. Vi är ett skridskostarkt, aggressivt och intensivt lag.

Mora gästar ABB Arena lördagen den 14 januari, kommer VIK att vara chanslöst mot ditt gäng?

- Ha, ha … ja, VIK kommer att vara chanslöst. Nej, då. VIK är ett bra lag och det har varit jämna matcher mellan oss, men det är vår tur att vinna.

Har du något scoop att komma med?

- Nja, inte direkt. Det är som vanligt vid den här tiden av året innan deadline för spelarövergångar, vi letar förstärkning precis som alla andra lag.

Till sist, du som har fattat poängen och kan hockey – hur slutar JVM-finalen mellan Sverige och Ryssland natten mellan torsdag och fredag?

- Sverige vinner med 3-2. Det blir en jämn match, men Sverige vinner eftersom man har vänt och vunnit jämna matcher tidigare i turneringen, säger Lars Ivarsson.