Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vred mormors axel ur led

Mannen slog och hotade sin sambo upprepade gånger. Dessutom gav han sig på hennes 79-åriga mormor.

Annons

Det är tre fall av misshandel mot sin sambo som den 35-årige Arbogabon nu dömts för av Västmanlands tingsrätt, skriver Bärgslagsbladet. Första gången var under en semesterresa då paret en kväll blev osams och mannen enligt kvinnan började att misshandla henne så att hon bröt näsan. Mannen tvingade dock kvinnan att uppge för sin mamma och mormor att hon blivit överfallen och rånad, skriver tidningen.

Sommarens midsommarfirande spårade också ur för paret. 35-åringen kom i bråk med övriga gester på midsommarfesten och hans sambos 79-åriga mormor försökte leda iväg honom. Då tog mannen tag i hennes armar och vred runt högerarmen så att axeln gick ur led.

Mannen nekade i tingsrätten till anklagelserna. Misshandeln under semesterresan hävdade han att kvinnan verkligen blivit överfallen av främlingar medan han själv varit på toaletten. Vid de andra misshandelstillfällena sa han till rätten att han förvisso knuffat kvinnan, men att hon varit mest våldsam. Mormoderns historia beskrev han som påhittad.

Tingsrätten tror dock mer på kvinnan och hennes mormor och dömer mannen till ett års fängelse för misshandel.

Mer läsning

Annons