Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Chefredaktörens podd: Direkt från kulisserna på Expressen

Lyssna på snacket om debatt- och mediaklimat – och en hel del om politik.

Annons

Klicka här för att lyssna på avsnitt #85 av mediepodden #GullbergNordström.

Här är avsnitt 85 av mediepodden #GullbergNordström med Gefle Dagblads chefredaktör Anna Gullberg och Daniel Nordström, chefredaktör för Mittmedias titlar i Västmanland och Stockholmsregionen.Vi båda är en del av Mittmedia och det är vi som har periferin i centrum.Avsnitt 85 spelades in på Expressen, i chefredaktören Thomas Mattssons rum.Förutom Thomas Mattsson har vi även två andra Expressen-profiler som gäster, kulturchefen och stf utgivaren Karin Olsson samt politiske reportern Niklas Svensson.Vi pratar om mediepoddar, Twitter och debattklimatet, kulturjournalistik och kulturbråk, digitala betallösningar, annonslösningar, Årets dagstidning, tv-satsningar och i synnerhet Niklas Svenssons nya program ”Bara politik”. Veckans heta gäster i ”Bara politik” avslöjas i detta poddavsnitt.

Här är avsnitt 85 av mediepodden #GullbergNordström med Gefle Dagblads chefredaktör Anna Gullberg och Daniel Nordström, chefredaktör för Mittmedias titlar i Västmanland och Stockholmsregionen.Vi båda är en del av Mittmedia och det är vi som har periferin i centrum.

Avsnitt 85 spelades in på Expressen, i chefredaktören Thomas Mattssons rum.

Förutom Thomas Mattsson har vi även två andra Expressen-profiler som gäster, kulturchefen och stf utgivaren Karin Olsson samt politiske reportern Niklas Svensson.Vi pratar om mediepoddar, Twitter och debattklimatet, kulturjournalistik och kulturbråk, digitala betallösningar, annonslösningar, Årets dagstidning, tv-satsningar och i synnerhet Niklas Svenssons nya program ”Bara politik”. Veckans heta gäster i ”Bara politik” avslöjas i detta poddavsnitt.

Vidare listar vi förstås veckans hetaste profiler.Denna vecka står våra gäster för listan.

Personer vi nämner är Jan Helin, Sofia Olsson Olsén, Hanif Bali, Anna Hedenmo, Björn Häger, Åsa Linderborg, Ulf Johansson – och många fler.

Här kan du lyssna på avsnitt #85:#GullbergNordström #85

Mer läsning

Annons