Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

31 feriejobb – lär äldre bli kompis med datorn

Ungdomar födda 2000 eller 2001 som är skrivna i Hallstahammars kommun kan söka sommarens feriejobb inom vård och omsorg.

Annons

Senast 22 april behöver Hallstahammars kommun ha fått in ansökningarna.

Det finns 31 ferieplatser fördelat på två perioder inom äldreomsorg och LSS socialförvaltningen i Hallstahammar.

Inom äldreomsorgen är arbetsuppgifterna i huvudsak att skapa en meningsfull och trygg vardag för de boende. Det nya äldreboendet Äppelparken har 16 ferieplatser. Äldreboendet Lövåsen har 4 ferieplatser.

Hemtjänsten har 2 ferieplatser. Inom hemtjänsten besöker man de boende i deras egna hem för att ge det stöd individen behöver.

Kommunens träffpunkter för äldre har 4 ferieplatser. Här kommer arbetsuppgifterna i huvudsak bestå av att utbilda de besökande i data/IT.

Inom LSS är arbetsuppgifterna i huvudsak att ge personer med funktionsnedsättning, såväl barn som vuxna. Inom LSS finns 5 ferieplatser.

Fritidsklubben/Pluto har 1 ferieplats. På frititdsklubben har grundsärskolans elever som inte fyllt 12 år sin fritidshemsverksamhet tillsammans med grundskolans elever på Nibbleskolans fritidshem.

Västergårdens gruppbostad i Hallstahammar har 1 ferieplats och Granbackens gruppbostad i Kolbäck har 1 ferieplats. Likaså Västtunagatans gruppbostad och Bondegatans gruppbostad.

Foto: Fredrik Sandberg / SCANPIX

Mer läsning

Annons