Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Årets företagare i Hallstahammar

Årets företagare i Hallstahammar är också årets företagare i Västmanland. Medtec Nordics vd Håkan Freijd fick på onsdagen ta emot utmärkelsen av Företagarnas vd Elisabeth Thand Ringqvist.

Annons
Länets främsta företagare. Håkan Freijd utnämndes till årets företagare i Västmanland och fick ta emot diplom av organisationen Företagarnas vd Elisabeth Thand Ringqvist.

Företagarnas delegation med riksorganisationens vd Elisabeth Thand Ringqvist i spetsen stormade in på Rondellens värdshus i Sura. Detta för att i ett ovanligt uppskattat ärende störa den välkände Hallstaföretagaren i onsdagslunchen. ”Håkan Freijd har med stor känsla för människor på kort tid utvecklat sitt företag till i dag 30 anställda, med bibehållen lönsamhet. Håkan Freijd har dessutom starkt bidragit till kommunens utveckling i näringslivsfrågor”, lyder inledningen av motiveringen till årets företagare i Västmanland.

– Det finns många bra för

etagare. Men jag blir extra stolt över att man i motiveringen trycker på att jag har bidragit till en positiv utveckling av företagsklimatet i Hallstahammar. Jag har försökt att avsätta tid för att arbeta med sådana frågor, säger Håkan Freijd.

I motiveringen nämner man också det öppna sociala arbetet som årets företagare har gjort med människor med funktionsnedsättning. ”Håkan Freijd är en mycket god representant, förebild och ambassadör för företagandet”, avslutas motiveringen.

Vad händer den närmsta tiden för din del?

– Utvecklandet av företagandet är i en spännande fas här lokalt. Från årsskiftet blir företagsföreningarna i Hallsta och Sura en och samma förening, vilket lär stärka kommunernas företagsklimat ytterligare.

Mer läsning

Annons