Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Han blev årets Hallstaföretagare

Håkan Freijd kan nu titulera sig Årets företagare i Hallstahammar 2012.

Annons
Håkan Freijd, Årets företagare i Hallstahammar 2012.

På torsdagen var det dags att dela ut utmärkelsen Årets företagare i Hallstahammar. Priset delas ut varje år av företagsnätverket Företagarna som tillsammans med kommunen utser vinnaren. Årets företagare i Hallstahammar blev Med Tec Nordics vd Håkan Freijd.

- Det är väldigt hedersamt att bli uppmärksammad på det här sättet, säger han efter att tagit emot priset i form av ett diplom och en bukett blommor.

Juryns motivering löd: "Håkan Freijd har med stor känsla för människor och på kort tid utvecklat sitt företag från en till 30 anställda, med bibehållen lönsamhet. Håkan Freijd har dessutom starkt bidragit till kommunens utveckling i näringslivsfrågor."

Utöver sin roll som vd för Med Tec Nordic, arbetar Håkan Freijd mycket med samverkan inom näringslivet i Hallstahammar. Något som bidrog till att han fick utmärkelsen enligt kommunalrådet Catarina Pettersson (S).

- Han är oerhört duktig på att få människor engagerade och vilja samverka med varandra. Han är verkligen en tillgång för kommunen, säger hon.

Mer läsning

Annons