Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hassan fixar sommaraktiviteter åt Hallstas alla unga – för 25:e året i rad

Fotboll, volleyboll och basket... För dem som gillar sport är sommarens sysselsättning fixad. På lördag drar Hassan Shamshiri igång för säsongen.

Annons

För 25:e året i rad ordnar Hallstahammars kultur- och idrottsförening – med Hassan Shamshiri i spetsen – aktiviteter för alla sommarlovslediga ungdomar mellan 7 och 15 år. I år handlar det framför allt om fotboll, volleyboll och basket.

– Det kan bli bästa året i år eftersom vi har fått extra bidrag, berättar Hassan.

50 000 kronor bidrar Hallstahammars kommun med och pengarna kommer att gå oavkortat till alla ungdomar som deltar aktiviteterna. Bland annat kommer man att kunna dela ut drickor till dem som deltar och med extra hjälp från Ica Matkassen och Hallstahem ska de som medverkar regelbundet (2–3 gånger i veckan) få egna overaller eller tröjor med sina namn på.

Redan nu på lördag, 20 maj, drar man igång på idrottsplatsen vid Västeråsvägen. Där är Hassan alla dagar, även lördagar och söndagar, och aktiviteterna startar kl 17 för att hålla på fram till kl 21.

Sommaraktiviteterna hålls vid Västeråsvägen under maj, juni och i augusti. I juli flyttar man över till Trollebo IP. Där utlovas egen plan att träna på för de tjejer som kommer.

Hassan Shamshiri, Hallstahammars Kultur- och Idrottsförenings ordförande, fixar sommaraktiviteter för Hallstas alla unga.

Mer läsning

Annons