Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Knivman greps i Stockholm

En 23-årig man sitter sedan i tisdags häktad misstänkt för knivrånet på Trädgårdsgatan i Hallstahammar förra söndagen. Polisen tror att det kan finnas fler inblandade.

Annons

23-åringen ska enligt den pågående polisutredningen ha rånat fyra personer inne i en lägenhet på Trädgårdsgatan. 

När polisen larmades till platsen på söndagskvällen så trodde man att det var fråga om ett rån utomhus. En 40-årig man fick föras till sjukhus med allvarliga knivskador. En 39-åring fördes också till sjukhus med lindriga misshandelsskador.

Det var när man kunde göra grundligare förhör med de inblandade som det stod klart att rånet skett i en lägenheten. 23-åringens namn dök då upp och åklagare beslutade att han skulle häktas i sin utevaro.

I söndags greps mannen av polis i Stockholm och i tisdags häktades han av tingsrätten misstänkt för rån och övergrepp i rättssak.

- Nu fortsätter utredningsarbetet med förhör och svar från den tekniska undersökningen. Vi misstänker att det kan ha varit fler inblandade i händelsen och det pågår ett arbete med att identifiera ytterligare personer som kan ha varit delaktiga i brottet, säger Hans Nordahl, biträdande chef vid utredningssektionen hos polisen i Västerås.

Mer läsning

Annons