Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kommentarer på vlt.se

Många har tyckt till om att polisen slår till mot gäster som dansar på en restaurang. Här nedan följer ett urval av inläggen.

Annons

Sverige och särskilt U-län ¿är fortfarande lite av en ¿totalitär stat.

grayling

Men alla som kör Zumba ska alltså var beredda på ett tillslag nu. För otillåten dans??

OG

Lagar är till för att följas.

Tackle

Varför jaga rånare, mördare, narkotikahandlare och våldtäktsmän när det finns ¿hemska samhällsomstörtande yttringar av glädje i form av dans. Sådant måste givetvis slås ner omedelbart. ¿Hur många brott begicks på öppen gata under den tid polisen var och tramsade om otillåten dans?

Henkka

Haha det här var riktigt bra! Jag trodde faktiskt inte att man behövde ett särskilt tillstånd för att låta en trubadur få spela i ens restaurang, Det hade ju varit en sak med alkoholförsäljning, men detta.

Det behövs färre såna här tramsiga lagar inte fler, ¿då flyter vattnet lättare under broarna. Tilläggas ska också att poliser oftast är förfärliga anhängare av paragrafrytteri, det hade kanske räckt med en liten snygg tillsägelse.

Bosse dynamit

Finns en lag och man måste ha tillstånd så är det väl bra att den efterföljs då säkert andra ställen måste söka och få tillstånd. Varför ska ¿Torino inte följa det?

Someone

Deprimerande. Är tanken att man dricker mera alkohol om man dansar än om man sitter och hänger över ett bord? Eller utgör dansande människor en risk? I Sverige får man inte dansa spontant – då kan någon bli av med tillståndet. Stackars restaurangägare, har glada kunder, ska han försöka få dom att sätta sig ner ...???

sebofo

¿Hur f_n kan det vara ¿otillåten dans när några ¿personer är uppe o stuffar till musik.

maxi

¿Vad är det för kommuniststat vi lever i?

Har inte myndigheterna nåt annat att göra? Jaga en stackars krogägare för otillåten dans under ett trubadur uppträdande?

Jycken64

Mer läsning

Annons