Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lasse Stefanz ska spela i sporthallen

Deras julskiva sålde bäst i Sverige. I februari kan de få ännu en grammis. I kväll intervjuas de i Skavland. Den 1 mars kommer Lasse Stefanz till sporthallen.

Annons
Hoppas på mycket folk. Lasse Stefanz kommer till Hallsta. Fredrik Lönner, chef för Brukshotellet, Thomas Deutgen, radiopratare, och Jonas Lundström, ägare till Brukshotellet.

Sedan Vikingarna slutade som dansband är Lasse Stefanz, med Olle Jönsson i spetsen Sveriges, för att inte säga Nordens, mest populära dansband.

– Lasse Stefanz är både kult och kultur. Jag skulle vilja beskriva dem som ett dansband med otroligt mycket attityd, som spelar högt och är djupt begravda i country-myllan, säger dansbandsprofilen och radioprataren Thomas Deutgen som tillsammans med fotografen Lina Haskel har skrivit en bok om bandet. Han kommer också att vara med som konferencier på dansgalan i Hallstahammar.

Totalt kommer det att finnas plats för 800 personer i sporthallen. Där kommer det att byggas en scen och ett 300 kvadratmeter stort dansgolv.

– Idén föddes för ett år sedan när jag på Thomas in-rådan gjorde en liknande grej på vår anläggning i Boden. Sedan har det bara varit fråga om att hitta ett datum, säger Jonas Lundström, ägare till Brukshotellet som står bakom arrangemanget.

– Lasse Stefanz är inte så ofta i Mälardalen och spelar, dessutom vill de gärna spela på nya ställen och Hallstahammar ligger ju nära både Västerås, Örebro, Eskilstuna och Stockholm, säger Thomas Deutgen.

Mer läsning

Annons