Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Boende räddade huset – släckte villabrand själva

Så var natten i Västmanland.

Annons

Lokalt:

Räddningstjänsten larmades till en befarad villabrand i Säterholm nordväst om Västerås. När räddningstjänsten kom fram till huset var det rökfyllt efter att det hade brunnit i en vägg i huset.

Strax efter midnatt smög sig hungern på och en boende på Kaserngatan beslutade sig för att värma en kebabtallrik i mikrovågsugnen. Det slutade med att räddningstjänsten fick rycka ut.

Under natten till fredagen drabbades vårdcentralen i Surahammar av inbrott. När polispatrullen kom fram kunde de konstatera att någon hade krossat en ruta vid entrén och tagit sig in i lokalerna

För Plus-kunder:

Utbränd bil bärgades på bro – polisen misstänker anlagd brand

Byggplaner på Öster Mälarstrand bromsas

Henrik Schyffert på Västeråsbesök: var inte rädda

Väder:

Först soligt men fram på eftermiddagen skurar och möjligen någon åskknall, 9-13 grader. Västlig vind upp till hårda vindbyar.

Se pollenrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Utrikes:

En polisman har dödats vid en skjutning på Paris paradgata Champs-Elysées, rapporterar nyhetsbyrån Reuters. Ytterligare två polismän uppges ha skadats i attacken. IS har tagit på sig dådet.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72021 eller mejla [email protected]

Följ oss på sociala medier:

Facebook: VLT

Twitter: @vltse

Instagram: @vltse

Mer läsning

Annons