Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny försäljningschef till Mittmedia i Västmanland

Rickard Mäkitalo tar över ansvaret för Mittmedias försäljning i region Västmanland.

Annons

Rickard Mäkitalo har tidigare arbetat på medieföretag såsom Riksmedia, MTG och MTV Networks. Hans kommer senast från Värmlands Folkblad där han var försäljningschef.

"Det känns grymt kul att börja på Mittmedia med ansvar över företagsmarknaden i Västmanland. Både koncernen och regionen är inne i en oerhört spännande och expansiv utvecklingsfas där jag ser en stor potential. Jag brinner för att jobba med människor och har alltid älskat att tillsammans med mina medarbetare skapa lönsamma affärer tillsammans med kunderna. Vidare hoppas jag att mina erfarenheter och kunskaper inom ledarskap, försäljning och marknadsföring ska bidra till fortsatt utveckling", säger Rickard Mäkitalo i ett pressmeddelande.

Staffan Lönner, företagsmarknadschef i Mittmedia, är nöjd över rekryteringen:

"Det känns verkligen bra att vi har lyckats värva Rickard till Mittmedia. Med den bakgrund och de erfarenheter han har, både från vår bransch och andra branscher, är jag säker på att han kommer bli en tillgång för hela Mittmedia. Jag känner stor trygghet i att ha Rickard med oss inför de utmaningar vi har och står inför."

Mer läsning

Annons