Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Luciashowen drog in tusentals kronor till Musikhjälpen – och insamlingen fortsätter

Cirka 8 000 kronor har Sura ryttarförening samlat in till Musikhjälpen. Hittills. Söndagens luciashow drog in mycket pengar men insamlingen fortsätter på nätet veckan ut.

Annons
Självklart fanns tomten på plats när Surahammar ryttarförening hade sin luciashow på temat

– Allting gick jättebra. Showen flöt på bra och det var mycket folk som kom, säger ridskolechef Boel Nilsson om söndagens luciashow hos Surahammar ryttarförening.

Showen, som i år var på temat "Kalle Ankas jul", föregicks av en liten julmarknad vid stallet med bland annat fika och lotterier. Alla intäkter som ryttarföreningen fick in under dagen går oavkortat till Musikhjälpen.

Det är tionde året som Musikhjälpen genomför sin insamling, i år under rubriken "Barn är inte till salu" där pengarna går till att stoppa sexhandel med barn samt till att hjälpa barn som räddas ur människohandeln.

På måndagen startades den stora insamlingsveckan med direktsändning från Musikhjälpens glasbur som i år står på torget i Umeå. Du kan läsa mer om det här.

Sura ryttarförening fortsätter sin insamling under hela veckan via en digital insamlingsbössa på Musikhjälpens hemsida. Vill du också bidra kan du besöka föreningens insamlingsbössa på http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/do-it-with-a-smile-do-it-surf-style och skänka en slant via swish, betalkort eller sms. Hittills har elva personer skänkt 1 105 kronor den vägen och sammanlagt är man uppe i cirka 8 000 kronor när man räknar in pengarna från luciashowen.

Några av hästarna i stallet fick dagen till ära bli renar när det var dags för den årliga luciashowen.

För pluskunder: I stallet får alla vara med – Adam sjunger av lycka när han rider

Läs också: Läs för en häst – nytt projekt i stallet [+]

Mer läsning

Annons