Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 11/4

Annons

Centrum. Natten mellan tisdag och onsdag har någon försökt bryta sig in i en parkerad bil på Karlfeltsgatan. Bakrutan är sönderslagen men när larmet gick försvann gärningsmannen från platsen.

Malmaberg. Flera källarförråd i en fastighet på Malmabergsgatan har under den senast veckan haft inbrott. Det är i nuläget oklart vad som försvunnit från förråden.

Malmaberg. Någon har förstört en källardörr till en fastighet på Rekylgatan. Någon har försökt ta sig in med en nyckel som sedan gått av och fastnat i låset.

Råby centrum. En kvinna som var på biblioteket på Råby blev under onsdagen utsatt för sexuellt ofredande. En man blottade sig för kvinnan som gjorde en anmälan till polisen.

Centrum. En kvinna har anmält att hon utsatts för misshandel på Karlfeldtsgatan. Hon hade fått ett linne uppsnärtat i ansiktet som skadat hennes öga. Även kvinnans bil har utsatts för skadegörelse genom att gärningsmannen hade gjort repor i lacken.

Gideonsberg. Vid 16-tiden på onsdagen försökte en 32-årig man stjäla fläskfilé från Ica Ettan. Mannen plockade på sig köttet och sprang förbi kassorna där en bil väntade. Polisen hann dock till platsen innan bilen med köttsnattaren hann därifrån. 32-åringen misstänks nu för snatteri. Bilen stoppades senare av en polispatrull. Föremål för polisens intresse blev då den 39-årige föraren, som nu misstänks för drograttfylleri.

Södra Gryta. Vid lunchtid på onsdagen upptäcktes ett inbrott i en lägenhet.

Mer läsning

Annons