Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 12/6

Annons

Viksäng. En 29-årig kvinna ertappades då hon snattat varor på ICA Supermarket på Regementsgatan i Västerås. Anmälan upprättades.

Viksäng. Två flickor, 17 och 18 år gamla ertappades med att stjäla kött på Ica Viksäng på tisdagseftermiddagen. Polisen kallades till platsen efter att personal ertappat flickorna. Flickornas föräldrar samt socialtjänsten informerades av polispatrullen och de misstänks nu för snatteri.

Centrum. En civil polispatrull stoppade och kontrollerade en person på Tessingatan i Västerås på tisdagseftermiddagen. Mannen, 21 år gammal, uppvisade tydliga tecken på narkotikapåverkan varför han fick följa med till polisstationen för förhör och provtagning. Han misstänks nu för ringa narkotikabrott för eget bruk.

Gideonsberg. Tidigt på tisdagsmorgonen har en bil parkerad på Vitmåragatan utsatts för skadegörelse. Framrutan har krossats men det är osäkert om något har tillgripits.

Malmaberg. Någon gång natten mellan måndag och tisdag ertappades en 43-årig man på en moped som var stulen. Dessutom hade mannen en kniv på sig. Mannen förhördes på platsen men blev sedan släppt.

Vallby. Någon gång mellan måndag och tisdag var det inbrott ur en bil på Svalgången. Någon har krossat rutan till passagerardörren och tillgripit en GPS-navigator samt en del andra saker.

Hammarby. Någon gång på natten mellan måndag och tisdag har larmet utlösts på Nybyggeskolan. Någon hade brutit sig in i skolan men det är oklart om någonting har stulits.

Centrum. En bilägare har fått sin bil parkerad på Vasagatan nedklottrad natten mellan måndag och tisdag.

Hammarby. Ett källarförråd har haft påhälsning av tjuvar på Bygatan någon gång under den sista månaden. Fyra däck har försvunnit från förrådet.

Framnäs. Natten mellan måndag och tisdag har någon tagit sig in på en tomt och slagit sönder utemöbler som stod på en altan.

Strömsholm. En fyrhjuling stals i söndags kväll vid Strömsholms slott. Den misstänkte tjuven drog i väg mot Säbyhållet. Fyrhjulingen ägs av Pontus Wedén Maskin AB.

Surahammar.

En man som var på väg till jobbet i söndags förmiddag märkte hur det smällde under bilen. Vid en närmare titt hade någon lossat hjulbultarna på vänster framhjul. Bilen stod parkerad på Långtallbovägen under natten.

Hallstahammar.

En man blev av med sin plånbok när han handlade på ICA Supermarket i tisdags. Mannen hade plånboken i bakfickan.

Kolbäck.

20 liter bensin slangades från en Volvo V40 på Stationsgatan natten mot måndagen.

Hallstahammar.

En Saab 9000 på Bofinksvägen blev föremål för stöldförsök natten mot söndagen. Tjuven hade försökt bända upp framdörrarna med en kofot utan att lyckas.

Mer läsning

Annons