Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 19/4

Annons

Hässlö. Natten till torsdagen har någon repat en parkerad bil på Flottiljgatan på ett omfattande sätt. Bokstäver och en smileyfigur har rispats in med något vasst föremål, dessutom har ena sidan på bilen fått en längsgående repa.

Bjurhovdagatan. På torsdagsmorgonen påträffades en uppenbart stulen motorcykel i en gång- och cykeltunnel under Bjurhovdagatan. Motorcykeln hade fått diverse kablar avklippta och uppenbara försök hade gjorts att tjuvkoppla den. Dock utan att lyckas. Det var vid anmälningstillfället oklart varifrån motorcykeln stulits.

Centrum. Butiken New Yorker på Stora gatan har natten till torsdagen råkat ut för skadegörelse. Någon har, eventuellt med en spark eller ett slag med något föremål, vållat märken i det kraftiga glaset till ett skyltfönster.

Malmaberg. Polisen kontrollerade två män i höjd med korsningen Björskogsgatan-Gunnilbogatan vid 13-tiden på torsdagen. En av de kontrollerade, en man i 30-årsåldern, visade sig bära kniv utan att ha giltigt skäl till det, och han misstänks för brott mot knivlagen. Den andre mannen kunde inte misstänkas för något brottsligt.

Erikslund. En kvinna i 30-årsåldern greps av polis misstänkt för att ha snattat varor i en butik på Erikslund vid tvåtiden på torsdagseftermiddagen. Kvinnan visade också tecken på att vara påverkad av droger. Efter provtagning och förhör fick kvinnan lämna polisstationen men är nu misstänkt för snatteri och ringa narkotikabrott.

Mer läsning

Annons