Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 20/4

Annons

Östra Skiljebo. En parkerad bil på Tallmätargatan har råkat ut för både inbrott och omfattande vandalisering natten till fredagen. En sidoruta har krossats och bilen har genomsökts. Därefter har framrutan och bilens strålkastare slagits sönder och samtliga däck punkterats. Det fanns inget uppenbart motiv till den omfattande skadegörelsen då den upptäcktes på fredagsmorgonen.

Centrum. En parkerad bil i Punkts parkeringshus har under torsdagen-fredagen drabbats av inbrott. Någon har krossat en sidoruta och stulit en väska som förvarades där.

Stora gatan. En butik på Stora gatan har natten till fredagen råkat ut för inbrott. Tjuvarna har tagit sig in genom en dörr, vad som stulits är oklart.

Östermalm. Vid lunchtid på fredagen krockade två bilar på Mimergatan. Ingen människa skadades, men båda bilarna fick bärgas från platsen vilket vållade vissa trafikstörningar i kvarteret under såväl det inledande räddningsarbetet som bärgningsarbetet.

Ansta. Natten till fredagen har Ansta bildemontering samt ytterligare ett företag i samma fastighet haft besök av en eller flera tjuvar. Preliminära uppgifter talar om att tjuvarna försvunnit med varor för ett större belopp. Polisen har genomfört en teknisk undersökning på platsen för att om möjligt säkra spår. Närmare uppgifter kring exakt vad som stulits var inte kända vid anmälningstillfället, stölden upptäcktes vid sjutiden på fredagsmorgonen.

Mer läsning

Annons