Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 6-7/10

Annons

Centrum. Två poliser besköts med grön laser när de klockan 03.07 patrullkörde i centrala Västerås. Poliserna lyckades få tag i den misstänkte, en 21-årig man, som gömt sig i ett trapphus. Laserpekaren togs i beslag och 21-åringen är nu misstänkt för försök till grov misshandel alternativt framkallande av fara av annan samt brott mot strålskyddslagen.

Ekbacken- Enhagen. Någon gång mellan torsdag och lördag förmiddag gjordes ett inbrott i en villa på Musseronvägen. Ägarna var bortresta men sonen i husen upptäckte inbrottet när han kom till villan på lördagen. Inbrottstjuven hade tagit sig in genom att bryta upp altandörren. Det är ännu oklart exakt vad som har stulits.

Centrum. En man i 60-årsåldern stoppades av polisen när han kom körande på Ringvägen under lördagsförmiddagen. Det visade sig att mannen saknar körkort och eftersom det inte är första gången han kör körkortslös är han nu misstänkt för grov olovlig körning.

Centrum. Två män, födda 1993 och 1994, ertappades av en polispatrull på Kopparbergsvägen, klockan 23.00 på lördagskvällen. när de rökte marijuana. De misstänks nu för ringa narkotikabrott.

Mer läsning

Annons