Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 8-9/9

Annons

Önsta. En minderårig man påträffades på fredagseftermiddagen vid Önsta centrum med inte mindre än sex flaskor vodka i väskan.

Västerås. Vid två tillfällen i helgen har besökare försökt att komma in på nattklubben Pluto genom att använda sig av någon annans id. Båda gångerna rör det sig om unga kvinnor som nu misstänks för missbruk av urkund.

Västerås. Strax innan midnatt, natten till lördagen, hamnade två personer i bråk med ordningsvakten på nattklubben Blue Moon. En man uttalade ett hot mot vakten och en kvinna ska både ha spottat ett tuggummi och sparkat vakten. De misstänkta är båda i 20-årsåldern.

Västerås. På fredagskvällen hamnade två ungdomar i bråk vid Hässlö elevboende. En 15-årig pojke ska ha knuffat en jämnårig flicka så att hon ramlat och slagit huvudet i asfalten. Pojken är misstänkt för vållande till kroppsskada.

Västerås. Vid 01-tiden natten mot lördagen har det skett ett inbrott på S:t Illianskolan. Flera glasrutor har krossats och någon har försökt att bryta sig in i ett kassaskåp utan att lyckas. Ingenting verkar ha stulits.

Västerås. Vid halvtvåtiden ska en 21-årig kvinna ha misshandlats på Norra Ringvägen. Kvinnan var på väg hem då hon mötte en okänd man i samma ålder. Mannen ska ha frågat kvinnan om hon velat följa med honom hem. När kvinnan tackade nej ska mannen ha slagit henne med knuten näve. Kvinnan sprang sedan från platsen,

Västerås. Vid tvåtiden natten mot söndagen ska en 21-årig kvinna misshandlats på Stora torget. Kvinnan ska ha gått förbi någon form av bråk som ägde rum på torget då hon blev angripen av en man. Mannen ska ha tagit tag i kvinnans fingrar och vridit dem så att smärta uppstod. Han ska därefter ha slagit kvinnan med knuten näve så att hon ramlat ner på gatan.

Västerås. Strax efter halvfyra på söndagsmorgonen har någon kastat en cykel på en bil som stod parkerad på Knektgatan. Det ska ha orsakat repor på bilen. Motivet till gärningen är okänt.

Mer läsning

Annons