Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 27/9

Annons

Södra Vetterstorp. En boende på Narvavägen har polisanmält att någon ofredat denne genom att upprepade gånger knacka på ytterdörren och sedan försvinna. Det är inte första gången samma sorts ofredande äger rum.

Centrallasarettet. En 24-årig kvinna stoppades av polis vid Centrallasarettet vid tvåtiden på natten till tisdagen. Dels visade det sig att hon var för berusad – 0,74 promille – för att få köra mopeden, och dels visade sig mopeden vara stulen. Mopeden togs i beslag för att lämnas åter till rättmätig ägare.

Skallberget. Natten till tisdagen, vid 02.30-tiden, larmades räddningstjänsten till Karlfeldtsplatsen sedan två bilar rapporterats ha fattat eld. En av bilarna totalförstördes, den andra fick lackskador. Brandorsaken var vid anmälningstillfället okänd och ska utredas.

Ängsgärdet. Natten till tisdagen råkade en parkerad bil utanför Ta Inn Hotell ut för inbrott. Någon har krossat en ruta, tagit sig in och stulit bland annat kläder.

Nordanby. Nordanby förskola på Vårlöksgatan har under natten till tisdagen råkat ut för omfattande klotter. Bland annat har en längre vägg drabbats.

Viksäng. Klottrare drabbade natten till tisdagen Infanterigatan då utemöbler vandaliserats.

Mer läsning

Annons