Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott Olyckor 3/4

Många bråkade på Blue Moon Bar i helgen.

Annons

SJÖHAGEN. Under natten mellan torsdag och fredag har någon försökt göra inbrott på ett företag på Sjöhagsvägen. En stege har ställts mot en vägg, men ingen lyckades ta sig in i lokalen.

GRÄNSTA. Någon har krossat en ruta på ett uterum vid en kolonistuga i Gränsta. Inbrottet skedde mellan torsdag och lördag och det är oklart om något har stulits.

CENTRUM. En 30-årig kvinna blev av med sin mobiltelefon på Blue Moon Bar i fredags. Hon hade telefonen i fickan när den stals.

HAGA. Någon har bruit sig in i ett källarförråd på Skjutbanegatan någon gång mellan fredag och lördag. Vad som har stulits är okänt.

GIDEONSBERG. En 36-årig kvinna tog med sig kameran till en fest på Gideonsberg, men när hon skulle hem var kameran stulen.

CENTRUM. På lördagskvällen blev en 19-årig kvinna bestulen på sin mobiltelefon på McDonalds.

BÄCKBY. En förslagen tjuv tog sig på lördagen in i en olåst lägenhet, stal nycklarna till källarförrådet och tog med sig en moped därifrån.

VIKSÄNG. Under natten mot lördagen har någon eller några slagit sönder två fönster på Storängsskolan, tagit sig in och rivit ner ett innertak.

HAGA. Mellan torsdag och lördag har en cykel och verktyg stulits ur ett förråd på Skjutbanegatan.

CENTRUM. Någon har snattat en väska från butiken Lilla Å på fredagseftermiddagen.

CENTRUM. En 25-årig kvinna blev bestulen på sin mobiltelefon på Blue Moon Bar på fredagskvällen. Mobilen låg i hennes väska.

CENTRUM. Polisen kom till Blue Moon Bar för att ingripa i ett bråk under natten mot lördag, men blev själva angripna. En 25-årig man är misstänkt för våldsamt motstånd och försök till våld mot tjänsteman.

CENTRUM. Under natten mot lördagen blev en 25-årig man misshandlad av en för honom okänd man. 25-åringen blev slagen i ansiktet och sparkad i ryggen.

STENBY. Två snatterier skedde på Coop Forum på lördagen. En 39-årig kvinna åkte dit efter att ha försökt stjäla varor för 1000 kronor och en 42-årig man togs också på bar gärning när han försökte stjäla för cirka 400 kronor.

CENTRUM. En 29-årig man menar att han försökte avstyra ett slagsmål på Blue Moon Bars dansgolv när han själv blev misshandlad. Mannen ska ha fått slag i ansiktet av en okänd gärningsman.

VIKSÄNG. Vid midnatt mellan lördagen och söndagen blev en 18-åring rånad på Viksängsgatan. Två killar tvingade till sig de pengar han hade på sig genom att hota att slå honom.

Mer läsning

Annons