Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

De ska liva upp Hälla Shopping – på franska

Hälla Shopping har länge varit ett stillastående shoppingcenter. Men i förra veckan öppnade nyupprustade Le croissant inne i centret med nya ägare.

Annons
bjuder på franskt. Ena ägaren, David Mirzajani, tycker att nyöppningen har gått över förväntan och att gästernas bemötanden varit positiva.Foto: Madeleine Longo

Västerås. David Mirzajani och Kevin Broomfield är två entusiaster som tagit över Le Croissant i Sverige och de har nu gjort en helt ny satsning på Hälla shopping.

Båda har lagt ner hjärta och själ på att fånga den franska stilen och de har varit ett par vändor i Paris för att få till det lilla extra.

– Vi är tydliga med vårt koncept och nyöppningen har gått över förväntan. Det är väldigt positivt, säger David Mirzajani.

Hälla Shoppings problem under en längre period har varit tomma lokaler och att det är allt färre som åker dit.

Nu väljer hyresvärden att storsatsa på köpcentret.

– Ja, det är ju inte så roligt att komma till ett 10 000 kvadratmeter spökslott. Det är viktigt att vi lyser upp Hälla igen och nu är vi här för att stanna, säger Jonas Gustavsson, kapitalförvaltare på Euro commersials.

Det är också en av anledningarna till varför David och Kevin vågat satsa.

– Vi tror verkligen på en framtid här och det märks att folk börjar hitta tillbaka till Hälla. Vi vill ge kunderna nytt hopp, säger David.

– Jag är övertygad om att vi kommer lyckas och att det kommer att se helt annorlunda ut här om ett år.

vardagsrumskänsla. Nyöppnade lunchcaféet i fransk stil. Här kan du hänga fast ditt kärlekshänglås

Mer läsning

Annons